ANIMI LÉLEKKOZMETIKUS KÉPZÉS


Animi Lélekkozmetika®


"Az animi lélekkozmetikusok a lélek ismerői, szépítő rituálék szervezői, szépítő sámánok, női tündérek, a legtudatosabb és ez által legsikeresebb kozmetikusok, Aphrodité papnői, az érintések és a szavak Nagy Mesterei, bűbájjal gyógyítók, gyöngyszemek a pszichológusok és bőrgyógyászok közötti hiátust betöltve." /Részlet: Halász Krisztina Lélek(sz)építés című könyvéből/

A módszer hatékonyságának titka a komplexitásában rejlik. Olyan, mintha a vendégen egyidejűleg dolgozna egy szakmájához alaposan értő kozmetikus, egy természetgyógyász, egy masszőr egy lélekgyógyász és egy coach. Komplex, test- lélek-szellem szinten egyszerre ható.

Test szinten: a kozmetikai munka az animi érintésterápiával gazdagodik. Megtanulod, mikor, miért, hol, és hogyan érints a lelki cél, és a bőrtünet enyhülése érdekében. Az érintések királynői az Animi Meditációs Energiamasszázsok, ez a külön végzettséget adó tanfolyam része az animi lélekkozmetikus képzésnek is. Bővebben lentebb...

Lélek szinten: megtanulod, hogy hogyan érd el, hogy a vendéged garantáltan abba a lelkiállapotba kerüljön, amibe szeretne. És ez nem feltétlenül csak a nyugalom! Gyakran kérnek önbizalmat, ragyogást, csáberőt, türelmet, elengedést, kiegyensúlyozottságot, talpraesettséget, lendületet, elfogadást, boldogságot stb.

Szellem szinten: az animi lélekkozmetikában minden gondolat- szó és tett egy irányba mutat! A képzés felkészít képessé válni erre.

Megtanulod, hogyan tedd magad rendbe, és tartsd magad megfelelő szinten energetikailag. Az animi módszertanának kidolgozója több ízben személyesen tanult egy Peruban élő az inkák ősi hagyományát őrző Quero indián sámántól.

A módszer egyedi, 20 évnyi érlelődés után 2011-ben lett levédett szabadalom, mely 2014- ben Innovációs különdíjat nyert. A képzés során megtanulod a vendégeid bőrét és lelkét egyidejűleg kezelni oly módon, hogy minden egyes kozmetikai munkafázishoz lelki folyamatokat rendelünk. A Képzés alatt kozmetikusszakmai, pszichológiai, mentálhigiénés ismereteid gazdagodnak, tágul a személetmódod, új képességekre, jártasságra teszel szert. A módszer átütő ereje elsőként abban nyilvánul meg, ahogyan önmagadon megtapasztalod a változást-fejlődést, ahogyan Te nyílsz ki, mint a rózsa, hogy "enyém a világ és megválthatom".

Az Animi Lélekkozmetika® által szakmailag kiemelkedsz a tömegből, hatékonyabbak lesznek a kezeléseid és képes leszel egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között!

A szakemberek azért választanak minket, mert

 • folyton fejlődési lehetőségek után kutatnak és az innovációkat elsőként vezetik be
 • szeretnének még nagyobb versenyelőnyre szert tenni, megelőzni/lehagyni a konkurenciát
 • új szalont akarnak nyitni és olyan eszközt keresnek, ami hamar megtérül
 • stabil vendégkört szeretnének építeni több hónapos előjegyzéssel
 • az idejüket akarják a leghatékonyabban kihasználni, hogy több idő jusson a családra
 • emelni szeretnék az áraikat, de úgy, hogy ne kelljen termékcsaládot váltaniuk
 • Jelentkezem  Animi Lélekkozmetikus  Az Animi Lélekkozmetika®- ban az első perctől az utolsóig minden gondolat, szó és tett a vendég testi-lelki szépségéért van. Több, mint a wellness, mert a lélekkozmetikus ezen túlmenően lelki folyamatokat képes átlátni, és segít a megfelelő mederbe terelni.

  A kozmetikus szakmán belül Animi Lélekkozmetikusnak lenni egy specializációt, magasabb szintre emelkedést jelent, a szakember mentális felkészültségét, hozzáállását és hozzáértését jelezve. Itt megtanulhatod, hogy hogyan lehetsz még sikeresebb és hatékonyabb a munkád során, hogy amikor a hagyományos kozmetika határait feszegeted, segítségedre legyenek a mentálhigiénés szemléletmód, pszichológiai tudásanyag, pszichoszomatikai információk, kommunikációs és „nőcis” varázslatos-spirituális erőforrások!

  A képzés előfeltétele  A Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszőr végzettség megszerzése.

  Ha még nem végezted el, akkor lehetőséged van elvégezni az 2016. június 29-30, július 1-2-3-án tartó képzésünkön.

  A Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs tanfolyam árát beszámítjuk az Animi Lélekkozmetika®-i képzésbe!

  Miről szól a képzés? Nézd meg kisfilmünket, amely a Lélek(sz)építés konferencián készült:

  További infót szeretnék!

  Képzésismétlés

  1/3 áron, hogy minél inkább elmélyüljön a tudás

  Részletfizetés

  4 részletben

  Intenzív képzés

  Gyors megtérülés

  Moduláris felépítés

  Ha egy-egy napon nemt tudsz részt venni, pótolhatod a következő képzésen

  Próba kezelés!

  Próbálj ki minket vendégként!
  Hívd a 06 30 826 0804-et!

  Referenciáinkból


  2013-as Miss Universe illetve Miss World Hungary felkészítése

  2014-es Eskrima harcművészeti Világbajnokság - Magyar válogatott

  2014 - az Animi Beauty System® Lélek(sz)építés rendszere innovációs különdíjat nyert

  Miért éri meg Animi Lélekkozmetikussá válni?


  „Leginkább azért, mert szebb tőle a világ: a képzés óta jobban érzem magam a bőrömben, és a vendégeim is jobban érzik tőle magukat a bőrükben. Napi szintűvé válnak a csodák, és rendkívül hálásak ezért a vendégek. Hihetetlen jó érzés így segíteni, és azt érezni, hogy fontos amit csinálok, - emberi sorsok, helyzetek válnak általam jobbá- és úgy érzem áldás van a munkámon."

  1.

  Végzettjeink kezelései hatékonyabbak, ezért stabilabb a vendégkörük, mint a képzés előtt

  2.

  Kiegyensúlyozottabbak, több idő jut a magánéletükre

  3.

  Az Animi Lélekkozmetikát alkalmazó kozmetikusok tiszta jövedelme 4 hónap alatt megduplázódhat

  4.

  A képzés ára 3-7 hónap alatt megtérül

  Jelentkezem

  Hogyan végezheted el?

  1.

  Döntést hozol és elindulsz az Animi úton

  2.

  Egyedi igény esetén megállapodunk a részletfizetési határidőkben.
  Elküldjük a felnőttképzési szerződést, és a díjbekérőt

  3.

  Befizeted a helyfoglalási díjat. (A képzés árába beszámít)

  4.

  Visszaigazoljuk, hogy beérkezett

  5.

  Megkezded a képzést (Helyszín: Budapest, Debrecen)

  6.

  Levizsgázol és megkapod az okleveled

  MIKOR ÉS HOL?


  Évi 1 alkalommal indítunk Animi Lélekkozmetikus szakirányú képzést.


  Legközelebb:
  2016. november 12-19.

  Vizsga:
  2016. december 3.

  Az ehhez szükséges Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszőr alapképzés legközelebb 2016. június 29-július 3-ig tart.

  A helyszínt az Animi Beauty System® Kft. licencepartnere -az ELITE Kozmetikusképző Alapítványi Szakképző Iskola biztosítja.

  Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 63/C


  Oktató

  Jánosi Katalin
  Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs oktató

  Katalin az Elit kozmetikus Alapítvány licenszpartnerünk animi meditációs energiamasszázs oktatója.

  A kozmetikusként szolgáltatói alázattal dolgozik, mesterkozmetikusként ügyel a magas színvonalra. V.szintű prana nadi végzettsége, és reiki oktatói képesítése után Animi meditációs energiamasszőrként megismerte a salk’a energiát, és beleszeretett. Nagy rálátása van az energiával való munkára, mégis lenyűgözte az Inkák ősi tudása. Az Algologie cég oktatójaként és immáron Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs oktatóként is aktív kapcsolatban áll kozmetikusokkal, szakmai továbbképzéseket tart . Az Algologie által elmélyült a tenger ásványi és növényi hatóanyagok titkában, Animi Lélekkozmetikusként átlátja az ebből adódó összefüggéseket, ismeri az animi fortélyait. Gyógytornász-masszőr képesítése alapján könnyen magáévá tette az animi holisztikus szemléletét, a test és a lélek összefüggéseit, a munka- és privát életében tapasztaltak élettapasztalattá duzzadtak. Önmagát folyamatosan figyelő-fejlesztő, gondolkodó emberként , nőként élete szakadatlan tanulás, nem riad meg a mélységek láttán, és nem elégszik meg semmiben a felszínnel. Tökéletesen érti, megérti, átlátja, és éli az Animit, melyet sokat tapasztalt emberként, egész lényévé lényegítve ad át. Személyes kapcsolata Halász Krisztinával, az Animi Beauty System® megalkotójával több, mint barátság: életútjuk különlegesen azonos helyzeteket, állomásokat mutat, érzik egymást, távolról is jelen tudnak lenni egymás életében.. Az Animi Kriszta és Kata számára ugyanaz, így céljuk is: szívügyük minél több szakembernek megtanítani ezt a csodálatos módszert, hogy minél több ember érezze jól magát a bőrében.


  Okató, Vizsgáztató

  Halász Krisztina
  a módszer kidolgozója, a Lélekszépítés című könyv írója

  Mesterkozmetikusként: Szenvedélye a szépség. Tanítóként: egész lényével tanít.

  A tréningjei nyomán nem maradsz ugyanaz, aki voltál. Individuál pszichológiai tanácsadóként – a fejlődésednek szentelte az életét! Annak, hogy a külsőddel érvényesülj a világban miközben Önmagadra lelsz. Mentálhigiénikus lényegével nagyon figyel Rád… Szalonjában kozmetikusi szolgáltatói alázattal törődik Veled... Édesanyaként bírja a türelmet, NLP mesterként ismeri a teremtő fantáziát… Az Animi Lélekkozmetika® anyjaként vallja, hogy a szépítő és wellness szakmák megérettek e nagy reformra.

  Mennyibe kerül?

  Az Animi Lélekkozmetikus képzés fizetése 4 részletre bontva

  Magyarázat a folyamatábrához

  1. lépés: Befizeted a Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszőr végzettséget adó tanfolyami előleget: 15.000 Ft.

  2. lépés: Elvégzed, és kifizeted a Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszőr alapképzést

  3. lépés: Részletenként törleszted az Animi Lélekkozmetikus képzés összegét

  4. lépés:

  A 360000 Ft + áfa (457200 Ft) Animi Lélekkozmetikus képzés árából levonjuk a Kozmetikai AMEM tanfolyamra befizetett díjadat és az eddig befizetett részleteidet és a fent maradó összeget rendezed a képzés 1. napjáig:

  • Ha koránkelő díjat fizettél: 378 460374 650 Ft-ot kell fizetned.

  • Ha elővételes díjat fizettél: 374 650 Ft- ot kell fizetned.

  • Ha helyszíni jelentkezést fizettél: 365 760 Ft- ot kell fizetned.

  Hogyan termelheted ki a Lélekkozmetikus képzés fennmaradó összegét?


  Az Animi Lélekkozmetikus képzés két lépcsős. Az első lépcső után Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszőrként már tudsz Animi szolgáltatást nyújtani. Az ebből származó többlet bevételedből ki tudod termelni a képzésed második felét! A Szalonmatek táblázat segít a tervezésben (ide kattintva tudod letölteni), de ha nincs kedved számolni: áprilistól novemberig 7 egyenlő részletben bruttó 56 208 Ft részletfizetéssel törlesztheted.

  Az Animi Beauty System képzési rendszere (.docx)


  JELENTKEZZ MOST!


  További információért hívj minket most ezen a számon

  06 30 826 0804

  vagy írj emailt: info@animibeautysystem.hu

  Animi Lélekkozmetika® partnerprogram - jelentkezés

  Hallgatói és vendég vélemények


  "Könnyű dolgom volt a vendéggel - nevezzük Dórikának-, mert nagyon könnyen össze lehet vele kapcsolódni, engedi, hogy tegyem a dolgom, nagyon szereti az érintésemet, a kozmetika légkörét csak nyugalom szigetének hívja. Átadja magát mindennek az első pillanattól kezdve.Dórika most kismama, ezért talán még érzékenyebb az őt érő minden hatásra. Könnyű dolgom volt, mert a Hauscha kezelésekkel már elő lett készítve egy lélekutazásra.
  Elmeséltem neki, hogy hol jártam, mit tanultam. Azonnal akarok ilyet! szakított félbe, meg sem várva a történet végét.

  Mivel nagyon jól látja és éli az életet - fiatal kora ellenére - azt mondta, hogy nehéz dolog lelkiállapotot kérnie, mivel bőségben él lelki szinten is, és mégis szeretne mindent.De aztán kiegyensúlyozottságban állapodtunk meg.
  Nem kapcsoltam zenét. A rituálé elvégzése után (amit szépen elmagyaráztam Neki,hogy mi miért van) 45 perces masszázst kapott. Akkor, amikor a tisztításokat végeztem a teste (karjai-lábai) hatalmas ugrásokkal reagáltak. A száját húzta, a fejét mozgatta. Hatalmas élmény volt látni, és csinálni. Teljesen "elrepült". Éreztem az együtt légzést, együtt áramlást. Az Ő elmesélése alátámasztotta az én tapasztalataimat is. A tisztításokat ugyan úgy érezte, a töltéseket szintén. Érezte a forró kezemet, a bizsergést az egész testében. Színeket, fényeket látott, érzett. A Mindenható színe előtt még a könnye is kicsordult! Döbbenet! (pedig nem mondtam el neki, hogy ott mi történt, még utólag sem.)

  Azt mondta, hogy imádta a Hauscha kezeléseinket is, de szeretné, ha innentől kezdve csak ilyen masszázst kaphatna.

  Mindenkinek kívánok sok ilyen ANIMI-s vendéget,és ilyen ANIMI-s megtapasztalásokat

  Köszönöm Kriszta!"

  Baráthné Keresztes Beatrix
  Animi Meditációs Energiamasszőr

  Nagyon szeretem! "Főleg mikor érzem,hogy vezetik a kezemet... Csak így van lehetőségem befelé fordulni, a nagyon felprögött életemben. Beleolvadok a mindenségbe, olyan ez mint pl. egy tánc... Benne lenni a flowban amikor Isten színe elé viszem a vendéget... Húú Kriszta! Az valami csoda. Ami akkor történik..."

  Hausel Hajnalka
  Animi Meditációs Energiamasszőr, Animi Lélekkozmetikus

  "Szerintem tananyagként kellene mindenkinek tanítani, aki testterapeuta vagy kozmetikus lesz! Saját fejlődésemben nagyon sokat, azaz most MINDENT jelent! Úgy érzem, mintha az élet iskolájában most érettségiztem volna és a nagy betűs életben alkalmazhatom mindazt, amit Kriszta, a mesterem átadott nekem! Namaste! Megéltem a boldogság állapotát és ezentúl az a dolgom, hogy minél több ember megélhesse általam!"

  Jánosi Katalin
  Animi Lélekkozmetikus, Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs Oktató

  "Kriszta minden szavát ittam. Meglepett, de nagyon jó volt és emberien nyílt bármilyen témában! A masszázs pedig valami fantasztikus lélekutazás. Lefeküdtem Kriszta elé összetörve, szétzilálva, testileg és lelkileg egyaránt és feltöltődve, lelkileg összerakódva keltem fel, tele energiával! A ráncaim kisimultak. Szuperül éreztem magam, önismereti tanfolyam is volt ez a maga lelki mélységével, tanításával, megértésével és felemelésével!"

  Hausel Hajnalka
  Animi Meditációs Energiamasszőr, Animi Lélekkozmetikus

  Vendégeink írták

  Hibály Csilla: Animi Meditációs Energia Masszázs, avagy a varázslatos érintés

  Hibály Csilla: A Pillangó Metamorfózisa

  Kulcsszavak, melyek az Animi Lélekkozmetikát® definiálják

  Animi Lélekkozmetika ® - Animi Beauty System

  06 30 826 0804
  info@animibeautysystem.hu