Légy egyedi és töltsd fel a naptárad hónapokra előre

Tanuld meg a perui sámánok energetikáját

és generálj vendég-ajánlásokat!

 

 

Kerekasztal beszélgetés Halász Krisztinával és a végzett animi szakembereinkkel a Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázsról

KOZMETIKAI Animi Meditációs Energiamasszázs

Az Animi Meditációs Energiamasszázs kb 50 perces (sz)építő arc és dekoltázs masszázs illetve 2 óra hosszás teljes testmasszázs. Az Animi masszázs során egy inka hagymányokat őrző q’ero sámántól tanult energetikai tisztítással és töltéssel teheted még teljesebbé az eddigi masszázsodat. A vendégek és végzett animi masszőrök teljesen új tapasztalattal gazdagodnak – annyira más mint bármi, amivel eddig találkoztak (pl.: a pránanadi vagy a reiki). Emellett saját animi meditációs mozdulatokkal “utaztatunk”, mely folyamatban a kozmetikus és a vendég együtt van jelen. Olyan módosult tudatállapotba visszük a vendéget, ahonnan fontos képeket, útmutatásokat kapnak önmaguktól . Ebben a mélységben az érintésen át további speciális animi mozdulatokkal szobrászkodunk- beszélgetünk a bőrrel . Azért hasznos, mert beindítja a szervezet önregenerációs, gyógyító folyamatait, ezáltal, antiaging hatása,- mint epigenetikai tényező – kozmetikai szempontból rendkívül látványos ráncsimító, bőrfiatalító hatást eredményez.

Modulok

Miben más?

 1.  A bőr és a lélek.
 2. Epigenetikai hatások
 3. A kezelőkabin előkészítése, szükséges termékek, anyagok
 4. Kozmetikus felkészülése test-lélek-szellem szintjén (bemosakodás,légzéstechnika,stb)
 5. Vendég előkészítése
 6. Forrókendős masszázs
 7. Masszázs alapfogások, speciális animi mozdulatok
 8. Masszázsfogások lelki aspektusai
 9. Az animi meditációs energiamasszázs alappillérei
 10. A körülöttünk lévő energiák és a velük való munka hatásai
 11. Az Animi Meditációs Energiamasszázs elmélyítése a gyakorlatban /arc-nyak-dekoltázs-hát/ - Ízelítő a 2 órás Animi testmasszázsból. Aki csak a teljes animi testmasszázst szeretné elsajátítani, annak a kifejezett testkurzusainkat ajánljuk
 • Intenzív - 40 óra: 5 napos (nem nyújtjuk el, mint a rétestésztát, így az energetikai részben egyre kifinomultabb érzékelésre lesztek képesek)
 • Képzésismétlés 1/3 áron (ha még jobban el szeretnél mélyülni benne)
 • 1-2 fő a képzés után tud helyet bérelni a szalonunkban, a Halköz üzletházban. Igényes környezet, recepciós, 20 évig tesztelt zene, illat és fény effektek. (+ folyamatosan tudsz kérdezni az oktatótól)

Oktató - Halász Krisztina

 

 

Mesterkozmetikusként: Szenvedélye a szépség. Tanítóként: egész lényével tanít.

 

A tréningjei nyomán nem maradsz ugyanaz, aki voltál. Individuál pszichológiai tanácsadóként – a fejlődésednek szentelte az életét! Annak, hogy a külsőddel érvényesülj a világban miközben Önmagadra lelsz. Mentálhigiénikus lényegével nagyon figyel Rád… Szalonjában kozmetikusi szolgáltatói alázattal törődik Veled... Édesanyaként bírja a türelmet, NLP mesterként ismeri a teremtő fantáziát… Az Animi Lélekkozmetika® anyjaként vallja, hogy a szépítő és wellness szakmák megérettek e nagy reformra.

 

Oktató - Jánosi Katalin

 

 

Katalin az Elit kozmetikus Alapítvány licenszpartnerünk animi meditációs energiamasszázs oktatója.

 

A kozmetikusként szolgáltatói alázattal dolgozik, mesterkozmetikusként ügyel a magas színvonalra. V.szintű prana nadi végzettsége, és reiki oktatói képesítése után Animi meditációs energiamasszőrként megismerte a salk’a energiát, és beleszeretett. Nagy rálátása van az energiával való munkára, mégis lenyűgözte az Inkák ősi tudása. Az Algologie cég oktatójaként és immáron Animi meditációs energiamasszázs oktatóként is aktív kapcsolatban áll kozmetikusokkal, szakmai továbbképzéseket tart . Az Algologie által elmélyült a tenger ásványi és növényi hatóanyagok titkában, Animi Lélekkozmetikusként átlátja az ebből adódó összefüggéseket, ismeri az animi fortélyait. Gyógytornász-masszőr képesítése alapján könnyen magáévá tette az animi holisztikus szemléletét, a test és a lélek összefüggéseit, a munka- és privát életében tapasztaltak élettapasztalattá duzzadtak. Önmagát folyamatosan figyelő-fejlesztő, gondolkodó emberként , nőként élete szakadatlan tanulás, nem riad meg a mélységek láttán, és nem elégszik meg semmiben a felszínnel. Tökéletesen érti, megérti, átlátja, és éli az Animit, melyet sokat tapasztalt emberként, egész lényévé lényegítve ad át. Személyes kapcsolata Halász Krisztinával, az Animi Beauty System® megalkotójával több, mint barátság: életútjuk különlegesen azonos helyzeteket, állomásokat mutat, érzik egymást, távolról is jelen tudnak lenni egymás életében.. Az Animi Kriszta és Kata számára ugyanaz, így céljuk is: szívügyük minél több szakembernek megtanítani ezt a csodálatos módszert, hogy minél több ember érezze jól magát a bőrében.

Szuper volt! Az első nap úgy mentem haza, hogy semmit nem tudok a Krisztához képest, pedig olyan dolgokról beszélt, amit már vagy hallottam, vagy olvastam, vagy megtapasztaltam! Az előadásmódján keresztül ezek más értelmet nyertek. Nagyon jó adni is és kapni is, ajánlom mindenkinek: vendégeknek és szakembereknek is!

Dankai Beáta

 

 

Szerintem tananyagként kellene mindenkinek tanítani, aki testterapeuta vagy kozmetikus lesz! Saját fejlődésemben nagyon sokat, azaz most MINDENT jelent! Úgy érzem, mintha az élet iskolájában most érettségiztem volna és a nagy betűs életben alkalmazhatom mindazt, amit Kriszta, a mesterem átadott nekem! Namaste! Megéltem a boldogság állapotát és ezentúl az a dolgom, hogy minél több ember megélhesse általam!

Jánosi Katalin

 

 

Kriszta minden szavát ittam. Meglepett, de nagyon jó volt és emberien nyílt bármilyen témában! A masszázs pedig valami fantasztikus lélekutazás. Lefeküdtem Kriszta elé összetörve, szétzilálva, testileg és lelkileg egyaránt és feltöltődve, lelkileg összerakódva keltem fel, tele energiával! A ráncaim kisimultak. Szuperül éreztem magam, önismereti tanfolyam is volt ez a maga lelki mélységével, tanításával, megértésével és felemelésével!

Hausel Hajnalka

 

Teljesen, alapjaiban átformálta a vendégeimhez (betegeimhez) való viszonyomat.

Lukács Anita

 

 

Milyen az előadó (átadott tudás, tartalom, ismeretanyag tekintetében)?

 

 

Nagyon nagy tudású, észrevehető a pszichológiában való jártassága. Rendkívül tapasztalt.

Zsiga Krisztina

 

 

Érezhető, hogy az alapos és részletes tudást a saját élettapasztalata mélyítette el.

Lukács Anita

 

 

Ajánlanád mások számára is?

 

 

Abszolút! Mindenkinek szakmától függetlenül! Itt tapasztaltam meg, hogy milyen érzés tiszta szívből ADNI és hogy ez mennyi áldást ad az adónak is.

Lukács Anita

 

 

IGEN! IGEN! IGEN!

Lovas Odett

 

 

Tartalmilag mennyire volt érdekes a képzés, mi fogott meg a legjobban benne?

 

 

Mivel vendégként már ismerem és tapasztaltam az Animi lélekmasszázst, azt gondoltam nem fogok újat hallani, csak a technikát megtanulni. Tévedtem… Az elsőtől az utolsó napig tátott szájjal figyeltem, mert az Előadó minden egyes mondatában volt valami új a számomra.

Lukács Anita

 

 

Miről szerettél volna még többet, vagy kevesebbet hallani?

 

 

Nem tudok kiragadni egy ilyen témát, de azt tudom, hogy ebből sosem elég, bármeddig járnék erre a képzésre!

Lukács Anita

 

Végzett szakemberek véleménye

Mennyibe kerül?

Egy védjegy oltalommal ellátott szabadalmazott módszerről van szó. Alapos, színvonalas szakemberképzéssel, végzett szakembereinknek rendszeres workshopokat tartunk fejlődésük támogatása érdekében, ezért lehet, hogy nem olcsó az ára egyéb masszázstanfolyamokhoz viszonyítva. Viszont csupán ez a biztosíték megéri a plusz összeget, arról nem is beszélve, hogy azok, akik szeretnének tovább fejlődni a képzés teljes összegét beszámítjuk az Animi Lélekkozmetikus képzés árába. Animi Meditációs Energiamasszázst pontosan ezért nem oktathat akárki.

Mi a debreceni szalonunkban az Animi Meditációs Energiamasszázt 11.080 Ft-ért kínáljuk. Így a hetedik kezelés után megtérül a képzés ára.

 

Nos ennek fényében nézd az árakat:

KORÁNKELŐ

 62.000

+áfa (78740Ft)

Dec. 23-ig

Képzés

Bizonyítvány

ELŐVÉTELES

65.000

+áfa (82550Ft)

Jan. 8-ig

Képzés

Bizonyítvány

HELYSZÍNEN

72.000

+áfa (91440Ft)

helyszínen

Képzés

Bizonyítvány

Jelentkezz most ezen a telefonszámon

06 30 826 0804

 

Mikor? Hol?

Kozmetikai Animi Meditációs Energiamasszázs

Az Animi Meditációs Energia Testmasszázs (40 órás képzés)

Szervező: Animi Beauty System Kft.

 

Oktató: Halász Kriszta

Helyszín: Sheila Massage & Shiatsu Studio,

Budapest Lónyai utca 60.

 

Időpontok:

2017. február 16. csütörtök 9-18 óra

2017. február 17. péntek 9-18 óra

2017. február 18. szombat 9-18 óra

2017. február 19. vasárnap 9-18 óra

2017. február 20. hétfő 9-18 óra

 

FONTOS: ÁPRILISTÓL EMELKEDETT ÓRASZÁMBAN TARTJUK A KÉPZÉST

 

Az emelkedett óraszámú képzés ára koránkelő kedvezménnyel: br. 120.000 Ft

 

Időpontok:

2017. április 3. hétfő 9-18 óra

2017. április 4. kedd 9-18 óra

2017. április 5. szerda 9-18 óra

2017. április 6. csütörtök 9-18 óra

2017. április 7. péntek 9-18 óra

2017. április 8. szombat 9-18 óra

2017. április 9. vasárnap 9-18 óra

 

9:45 gyülekező

13-14 ebédszünet

 

Kezdés: minden nap 9 óra

Befejezés: 18 óra

 

Szervező: Animi Beauty System Kft.

 

Helyszín: ELITE Kozmetikusképző Alapítvány

Budapest Stefánia út 63/C 1/9.

 

BUDAPEST:

2017. március 22-26. 9-18 óra

Oktató: Jánosi Katalin

2017. május 10-14. 9-18 óra

Oktató: Halász Krisztina

2017. június 7-11. 9-18 óra

Oktató: Jánosi Katalin

 

DEBRECEN - Oktató: Halász Krisztina

2017. február 2-7. 9-18 óra

 

Gyülekező: 8:45, Befejezés: 18 óra

13-14 ebédszünet

 

 

Jelentkezz most ezen a telefonszámon

06 30 826 0804

E-mail: info@animibeautysystem.hu

 

 

Mi történik a jelentkezés után?

Felírunk a jelentkezők névsorába

Véglegesíted a helyfoglalásod a 15.000 Ft előleg befizetésével

Részt veszel a képzésen

Nyitsz egy új füzetet az elégedett vendég véleményeknek :)

 

 

Animi Lélekkozmetika® partnerprogram - jelentkezés

Gyakran ismételt kérdések

Én is energiával dolgozom masszázs közben.

Remek, ha érdeklődsz az energetika iránt, ez azt jelenti, hogy valószínűleg az átlagnál kifinomultabb már az érzékelésed, így az inkák ősi hagyománya szerinti salk’a energia érzékelése is gyorsan fog menni, így hamar megtapasztalhatod, hogy ez mennyire más, mint ahogyan eddig dolgoztál.

 

Már voltam hasonló képzésen.

Biztos, hogy nem. Az Animi Meditációs Energiamasszőr képzés a védjegy oltalom alatt álló Animi Lélekkozmetika része, mely 2014-ben innovációs díjat nyert. Megalkotója: Halász Krisztina 20 éve mesterkozmetikus és mentálhigiénikus. A bőr és a lélek összefüggésein át dolgozik nap, mint nap. Az igazi tudás úgy mélyül, hogy gyakorolsz és minél több oldalról nézel rá ugyanarra, ugyanis így látod az összképet. 20 év tapasztalat és egy teljesen új nézőpont számodra is új kapukat nyithat meg. Ha ilyen nevű képzésen vettél részt, kérlek jelezd nekünk, hiszen csak nálunk végzett animi oktatók oktathatják. Jelenleg az Animi Beauty System Kft szervezésében a módszer kidolgozója Halász Krisztina oktatja, és licencpartnerünk az Elit Kozmetikus Alapítvány szervezésében Jánosi Katalin.

 

Miért kerülnek ennyibe a képzések?

Ha ez a kérdés felmerül rossz a nézőpontod. Ne azt nézd, hogy mibe kerül, hanem, hogy kivé válhatsz általa. Arról nem is beszélve, hogy 7-8 kezelés alatt megtérül az ára és most még a vendégkörépítéshez is a segítségedre leszünk. Kitől kapsz ilyet?

 

Már van masszőr végzettségem.

Ez így van jól, mert annál gazdagabb lesz a mozdulatrepertoárod. Viszont az animi masszázs meditációs technikája a fizikai síkról mentális síkra emeli, a Q'ero indiánoktól tanult technikák pedig energetikailag hatnak. Ezek ötvözeteként képes leszel "beszélgetni a bőrrel", és speciális animi mozdulatkkal "szobrászkodni". Jelentkezel vagy még halogatod egy picit? :)

 

 

Ezt kezdőknek is lehet?

Igen. Semmilyen elővégzettséget nem igényel.

 

Animi üdvözlettel; a szívünk  mélyéről

Minden jog fenntartva.